پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان باشت گفت: کارگاه های ارگونومی و ایمنی حریق در محیط کار اداری با هدف آشنایی پرسنل شبکه برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان باشت گفت: کارگاه های ارگونومی وایمنی حریق در محیط کار اداری با هدف آشنایی پرسنل شبکه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باشت، دکتر فرشاد رستمی ابراز داشت: ارگونومی علم اصطلاح بهسازی محیط کار، شغل و تجهیزات و تطابق آن با قابلیت ها و محدودیت های انسان است و رعایت نکات ارگونومیک باعث کاهش مشکلات اسکلتی، عضلانی و بهبود کارایی و بهره وری کارکنان می گردد.


وی ادامه داد: همواره حوادث غیرمترقبه منجر به تحمیل خسارت ها و لطمه های فراوانی شده و آثار زیانباری همچون، آسیب های اجتماعی، خسارات اقتصادی، معلولیت جسمی و مرگ را به همراه دارد.


دکتر رستمی اظهار داشت: در این کارگاه روش های کار باکپسول آتش نشانی، جهت جلوگیری از خطرات احتمالی آموزش داده شد.


وی یادآور شد: اصول ارگونمیک و روش های پشت میز نشستن در هنگام کار با کامپیوتر از نظر ارگونومی سلامتی اسکلتی در محیط کار از دیگر فعالیت های آموزش داده شده در این کارگاه ها بوده است.


در ادامه، کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان باشت نیز گفت: با توجه به اهمیت موضوع رعایت اصول حاکم بر ارگونومی (بکارگیری بهینه امکانات در محیط کاری) در محیط اداری، در جهت ارتقاء سلامت پرسنل ضرورت می یابد.


علی قیصری تاکید کرد: استفاده بهینه از امکانات در محیط اداری باعث افزایش روحیه، جلوگیری از خستگی درمحیط کار، کم کردن فشار به کمر، پا و مفاصل، افزایش سرعت در کار، رضایت مندی کارکنان و افزایش راندمان کاری می شود.


وی تصریح کرد: در این کارگاه مباحثی همچون خطرات و عوامل زیان آور محیط کار از قبیل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی، مکانیکی، ارگونومیکی محیط کار و ریسک فاکتورهای مرتبط مطرح شد.


کارشناس مسئول واحد بحران و بلایای شبکه بهداشت و درمان باشت نیز عنوان کرد: در کارگاه ایمنی حریق مسائل مرتبط با ایمنی حریق از جمله مثلث آتش، لوزی خطر و تهمیدات لازم در مورد بکارگیری کپسول های اطفاء حریق نحوه شارژ، نحوه بازرسی و نحوه کارکردبا آن ها، انواع کپسول و مخاطرات مطرح شد.


سیدحامد درویش پور اضافه کرد: انتظار میرود که مراقبین سلامت و بهورزان به تمامی خانوارها این مسائل را آموزش داده تا شاهد محیط کار و جامعه سالم باشیم.


وی بیان نمود: با توجه به وقوع زلزله های اخیر در سطح استان، لزوم آشنایی شهروندان، اصناف و بازاریان، دانش آموزان و اولیا، پرسنل ادارات، نهادها و سازمان ها جهت مقابله با خطرات احتمالی در حوادث غیر مترقبه، پیش بینی می شود. 


وی در پایان خاطر نشان کرد: تا پایان سال جاری 4 کارگاه دیگر در خصوص ایمنی و زلزله، کمک به مصدوم و طرز برخورد با بازماندگان وجاماندگان از حوادث احتمالی از لحاظ روحی و روانی، اطفاء حریق و برپایی چادر در موارد بحران با همکاری اورژانس 115 شهرستان، در سطح شهر و روستاها با مشارکت مردم بصورت تئوری و عملی برگزار می شود.


به گزارش وب دا؛ این کارگاه ها با حضور بیش از 100 نفر از بهورزان، کاردان ها، کارشناسان مراکز و مجموعه تیم سلامت به صورت تئوری و عملی در ستاد شبکه بهداشت و درمان باشت برگزار شده است.142-6